benmärgstransplantation

fick mig allt en vit helg trots att alla celler i kroppen ville tvärtom, men för att inte ödeläga hela helgen och göra nånting posetivt av det hela har jag suttit och funderat,skrivit & läst på
Har så gryyymt mkt ideer i huvudet så det bara kryllar av dom!
egenföretagare next :)
känns som det äntligen händer någonting posetivt om jag inte sumpar allt det här, men ska bara tänka posetivt och kämpa på tills jag når mitt mål.

imorgon bitti ska jag gå med i www.tobiasregistret.se med. och jag tycker alla ni med ska gå med!
en ynka liten gärning kan rädda livet på en annan & dess familj.
jag skulle lätt utan att blinka en sec kunna donera benmärg till vilken människa som hells när som hells för att rädda liv & dom söker unga personer från 18-35 år just för att det inte finns så många så gå in på den sidan NU! :)

Har bakat idag med :) blev succse!? (stavning) sen har jag några sandvikare där nere som vill jag ska komma festa..nu liksom kl halv3! haha ni är stölliga, men är fett sugen på att dra ner men det går inte nu. ligger redan i sängen och gloor film & ska sova.
fick faktist en öl utav kära pappa som jag ska njuta till en cigg, sen pömsa:)

så till alla kära fyllon där ute--> sup järnet åt mig med ;)




Supernatural seasong 1

Shit! hade sett hela serien..jag som hade ladda hem hela första sesongen, men då blir det sängen MKT boring..

Fredag natt/lördag shot me in the head

För nu blir det en nykter helg för min del..kanske inte det roligaste men känner att jag behöver det efter dom galna dagarna & nu äntligen börjar man känna sig som en människa igen efter all sprit & feber :) känns jävligt skönt!

måste ta tag i det där med telefonen med & alla nr, tappade ju bort min telefon med alla nr så har kanske max 5 nr så vet alldrig vem det är som ringer & vet man inte vem det är..ja..då svarar jag inte så blyg som jag är hehe.
har iafall fått tid den här veckan med mitt design-"jobb" som jag håller på att klurar på som ska vara klart innan jul om jag uppfatta rätt :) riktigt kul, har med mammas jobb att gör & även iframtid för att starta eget..men som sakt änu är det bara ideer (massa snack & ingen värksta) säger man så?
Fast så småningom ska jag ta mig till värkstan!

nu ska jag lägga mig i sängen (som jag redan sitter i) haha fast kurra ner mig under täcket & börja på en ny serie supernatural, får se om det är nått att kolla på.
Nu fattas bara nån att mysa med..

Godnatt hjärtan ♥

 

1 agusti 13:13.. putte i parken 2010

Nu är "putte i parken", pip den knasigaste festivalen slut och har haft grymt kul av de man kommerihåg, minnet kan inte svika mer än det gör just nu hahha
känns som man vart utomlands och festat i flera veckor men In real life har det vart fem dagars rååfylla..ojojoj är bara förnamnet haha xD
värsta var nog att man inte hade nått tält så man kunnde lägga spriten i medans man var uppe och röjde på festivalen & sen kunna dra ner på campen och fortsätta supa skallen av sig istället för att behöva springa runt i hela kga för att hämta mer sprit när svetten har slurkat all sprit i kroppen när man hoppat runt som en tok & vart allmänt lycklig xDhar nog bränt alla hjärnceller man ägde och det var fan inte många innan men måste säga att det var värt :)nemen hahah man lever bara en gång som sakt och yngre blir man inte.kom iafall hem nyss från efterfesten med folket så nu F*n ska jag vila min kropp och själ så man känner sig som en människa & mkt sömn har det inte blivit dom senare dagarna hahah

Tack alla fyllefolk för en grym vecka & alla stunder man inte kommer ihåg! nedå men nu...
Gå lägg er! ;)

over and out // the girl who still is drunk?! (lovade mig själv att jag alldrig skulle skriva när man är på lyret men fick bli så iafall när man endå är på g och sitter vid datorn..bara för att informera haha)
Btw; och har inte haft min telfon under hela helgen så har inte kunnat svarat på nåns samtal eller meddelande just so you know :)

Kärlek♥


RSS 2.0