Tattoo

Funderar stark på att ghöra en tatuering..men vet inte riktigt vad än och ska gå iväg till nån tatto studio och höra med dom om dom kan bygga ut min tatuering i svanken på något snyggt sätt
typ att den går upp på ena sidan eller ner på benet

Lite inspiration mm


Den här är den jag har nu..syns dåligt men man ser ju på ett ungefär hur den ser ut
fråga nu är ju hur ja ska göra ?..vill värkligen inte bara ha den där.
jaja  Tjingeling amigos ♥

jag måste hinna hinna, måste göra de som alla andra gör

blogg.se suger arsle!
ingenting funkar som de ska men ärligt talat bryr ja mig inte så värst mkt just nu , de är bara skönt att skriva av sig lite dåochdå..lätta på hjärtat lite
Sen kan man inte skriva allt för personligt tydligen..har ju fått mig nån stalker som aldrig ger upp, vissa människor värkar inte ha en enda hjärncell i huvudet. synd, jävligt synd...äkeeäl!

riktigt dålig dag idag kan jag ju börja med.. försov mig till kl 1 på dagen och nu är det andra dagen jag missar jobbet. får sån grym ångest över att jag inte kan ta mig upp på morgonen som jag borde göra för hur svårt ska de vara att dra bort täcket och kliva upp ur sängen sen är man klar för jobbet..men nejnej de går ju inte.
trött jag blir!
kom iväg till målar jobbet iafall idag med så fick lite gjort  och sen stor städat här hemma :) kan man sova med lite gott samvete och förhoppningsvis vakna upp på ett strålande humör. (?)

Fått en kallelse till vittnesförhör idag oxå.. om de som hände i karlstad när en kille blev skuren i halsen.
måste skriva upp på en lapp inan så jag kommer ihåg hur allt gick till så man inte bara sitter och hmmm..ööh.. till polisen. så jävla typiskt mig haha måste vara förbered annars står de still i huvet och tankarna flyger iväg på nått helt annat haha ;) skadad for life haha.

ska börja övningsköra nu med :D wihooo 6 år senare. men bättre sent än aldrig right?!
kommer va grym på de där!

Ne fyfan sooova!..nu tog det stopp uppe i huvudet..."den lilla gubben där uppe i huvudet slutade säga vad jag skulle skriva" hahah eller hur det nu va ;) (från rodney)

tudeiluu♥ 


Försov mig 4h inte okeeeej!!

Skulle börjat 9 idag och sluta vid 2 för ska dra iväg på målarjobbet såå..
..Nu Blire panik stress, Tjingeling.♥


1337

om man kunnde förklara hur bra den här dagen har varit i ord så skulle jag göra de så ni skulle kunna förstå men de går inte för allt har vart så fuckingawsome!

var länge sen jag mådde så här bra och varit så posetiv som idag.. :)))

Vädret har varit underbart och har äntligen fått träffat min kära carro & lilla freja som är den underbaraste,sötaste,gulligaste bäbis..kunnde knappt släppa blicken från henne, hon är så liten och de är den första bäbis i mitt liv jag hållt i . it's true har aldrig hållt en liten bäbis & fyyy så underbart :)
hoppas min syster och hennes pojkvänn skaffar en liten gullplutt snart ;)

imorgon blirre jobb oss morsan till 2 på dagen sen vidare och fortsätta måla där jag avsluta igår..riktigt snyggt blir de!
Får dock inte säga nånting mer om det där..så över till något annat..hmm
....köpte 5 redbull hem idag (oj så intressant) haha ;) nedå ska faktist gå ut med min filt och mysa lite med en cigg sen blir det att ladda ner nån tvserie att somna till så man är pigg i morgonbitti
Först ska ja bara städa upp lite och byta till rena lakan då lövar jag er att man sover som en kung sen.

har bara en negativ sak att tillägga : fuck falska människor!

Thats all for know, J is out ♥
Varning!!

fick världens uppenbarelse idag ( inte en sån med gud och shit)
mådde riktigt dåligt i morse på grund av saker som händer runt omkring & alla tankar som snurrar i huvudet
men sakta men säkert tog jag mig upp ur sängen för att jag idag ska åka iväg på målarjobb på kupolen.
Allt känndes bara piss, så där ni vet när man bara vill gräva ner huvudet i kudden igen och stänga av alla tankar man har..satte på mig lite kläder och ser alla missade samtal och medelande på mobilen men tänker inte mer på de utan tankarna går mer på "jag måste ha en cigg" känns värkligen inte kul att behöva gå ända upp till kiosken nyvaken och sliten
sen helt plötslig6t börjar allt kännas lite bättre
2 cigg ligger på askopen som min kära mamma lämnat åt mig - du är bäst!
tar en berocca,vitaminpiller och min kosttillskott för att försöka fåigång kroppen och huvudet..
ser hur solen lysser igenom köksdörren ut till poolen som ligger aldeles utanför på en stor terras och där står alla utemöbler utplaserade fast utan dynor..men vad gör de? själva kännslan är ju underbar
Går och sätter på mig jackan för att de är ju fortfarande april och inte kan man sitta utan jacka då?
kollar i kylskåpet efter nått mer gott och vad står där...en älskade redbull
jag hjärta redbull + cigg

öppnar dörrarna och bara känner hur jävla underbart de känns att äntligen kunna gå ut och sätta sig i solen på morgonen och skippa all denna snö som har fått förmodligen halva svenska befolkningen i vinterdeprission
Slängde av mig jackan och reflektera lite om livet och hur jag hamnat där jag är i dag..ingen bra plats just nu..och just denna stund när jag sitter där i solen känns det som jag svävade på moln..Vilket lyckorus!
vanliga fall lever jag i en tjock dimma & i den stunden blev allt så klart..som att 10kg lyftes från mina axlar.

har tagit igenom mig det mesta i livet och resan är lång innan alla pusselbitar i livet ligger på plats men nu måste jag skärpa mig ytligare för att ta mig en bit framåt igen..
nån dag ska jag känna den där lyckan hela tiden..utan ångest & utan oro

visst, vi alla har dåliga dagar & bra dagar..men när dom dåliga dagarna blir fler än dom bra då gör man nått fel här i livet och då är det dagas fö ändring.
Lättare sakt än gjort..men man kan alltid försöka :))


RSS 2.0